Skønhedspleje

&

Parterapi

 www.espejo.dk 

       Ring på: 23413162  

 

 

Navn: Helene Hartman Nielsen
Født: 1971
Familiestatus: Gift og mor til Marius på 2 år.
Uddannelse: Certificeret Parterapeut, Kosmetolog & Sexolog.

 

 

Jeg har udover mit arbejde som parterepeut, Kosmetolog og Sexolog arbejdet en del med børn, både i daginstutioner og døgninstutioner. Min interesse har altid været at arbejde med mennesker, at snakke og hjælpe hvis nogen har brug for det på forskellig vis. Dette har altid givet mig meget og det var derfor nærliggende samt motiverende, at uddanne mig indenfor dette område.

Selv er jeg vokset op med begge mine forældre samt min bror. Mine forældre har altid formået at skabe trygge rammer i hjemmet, så vi børn kunne være børn. Vi har heldigvis været skånet for store familiære intriger samt angsten for evt. seperation eller skilsmisse, noget der idag præger ganske mange familier.

Min skoletid derimod var præget af mobning, en svær tid som jeg heldigvis er kommet godt igennem, ikke mindst pga. egenterapi og mit eget ønske om at slippe de mønstre, jeg havde ført med videre, som følge af mobningen.

Vi vil altid møde større eller mindre udfordringer op gennem livet, spørgsmålet er, hvordan vi vælger at tackle dem.

Idag, hvor jeg er gift og mor, bliver der fokuseret mere på parforholdet og glæder/udfordringerne ved at have barn.  Som mor kender jeg følelsen af, at barnet hurtigt kan komme til at tage al fokus, og passer man ikke på, kan der komme ubalance i parforholdet.  

Når vi er i parforhold, ønsker vi at gøre vores bedste for at få parforholdet til at fungere, men sommetider kan det være rigtigt svært når følelserne er uden på tøjet. Det er let at komme ind i en ond cirkel, hvor handlinger misforståes og kommunikationen slår fejl.
Mit håb er, at jeg kan hjælpe med at synliggøre, hvor vigtigt det er, at vi kommunikerer med hinanden på en hensigtsmæssig måde. Det gør ikke noget vi ændrer os og får nye interesser, holdninger mm. hvis bare vi snakker med hinanden undervejs. Mange problemer kan forblive små, hvis vi bliver bedre til at lytte til hinanden.

 

 

 

 

                Helene Hartman Nielsen: Certificeret Parterapeut, Kosmetolog & Sexolog. www. espejo.dk Tel. no: 23413162